Cuvinte cheie

Albume. Carti ilustrate 21
Atlase. Dictionare si Enciclopedii 120
Carti pentru copii si tineret 138
Diverse 156
Drept 393
Fara domeniu 11
Fictiune 1434
Ghiduri practice 418
Limbi si civilizatii straine 139
Manuale si auxiliare 248
Medicina 124
Metodologie / Pedagogie 118
Non-fictiune 450
Psihologie 257
Reviste 26
Stiinte sociale 704
Stiinte umaniste 811
Tehnologie si Stiinta 166

 Edituri partenere

Cartea Romaneasca -10 %
Institutul European -10 %
Polirom -10 %
Ad Libri
Agapis
Agaton
Agnos
Aius
Alcris
Aldopress

Vezi toate editurile...


Cel mai bogat om din Babilon

Epuizat

Cel mai bogat om din Babilon
S. George CLASON
Ghiduri practice - Cariera si dezvoltare personala
Editura Amaltea

Cel mai bogat om din Babilon prezentare Prosperitatea intregii noastre natiuni depinde de prosperitatea financiara a fiecarui individ in parte.
Subiectul cartii Cel mai bogat om din Babilon il constituie succesul personal al fiecaruia dintre noi. Reusita noastra pe plan financiar reprezinta incununarea cu succes a eforturilor noastre fizice si intelectuale , dar si a talentelor cu care suntem inzestrati de la natura. Cheia succesului o constituie insa pregatirea adecvata. Actiunile noastre trebuie sa fie o consecinta a gandurilor noastre. Modul nostru de gandire trebuie sa fíe o consecinta a capacitatii noastre de intelegere.
Aceasta carte despre „leacurile" cu ajutorul carora poti „vindeca" saracia a fost , de asemenea , considerata a reprezenta un ghid de intelegere a lumii financiare. Aceasta este menirea ei: de a oferi celor care doresc sa obtina succesul financiar o perspectiva asupra modalitatilor prin care pot sa castige bani , sa-i pastreze si sa-i puna la treaba , astfel incat sa castige de pe urma lor si mai multi bani.
Paginile cartii Cel mai bogat om din Babilon va vor purta inapoi in timp - tocmai in indepartatul Babilon , leaganul in care s-au nascut principiile de baza ale lumii financiare , recunoscute acum si puse in practica in intreaga lume.
Autorul spera ca invataturile din paginile cartii sale ii vor ajuta pe noii cititori sa obtina conturi cat mai serioase in banca si un succes cat mai rasunator pe plan financiar , dar sa si descopere solutii cat mai rapide pentru problemele financiare cu care se confrunta fiecare individ in parte , succese si solutii ce ne-au fost dezvaluite de foarte multe ori de-a lungul timpului de cititori din tara , dar si de pe peste tot din lume.
Autorul cartii Cel mai bogat om din Babilon doreste , de asemenea , sa-si exprime recunostinta fata de oamenii de afaceri care au oferit cu generozitate aceste povestiri prietenilor , rudelor , angajatilor si asociatilor lor. Nici un alt ajutor nu ne-ar putea fi mai de folos decat acela al oamenilor practici care apreciaza - la justa lor valoare - invataturile acestei carti , pentru ca si ei - in drumul lor spre obtinerea succesului financiar - le-au pus in aplicare.
Babilonul a devenit cel mai opulent oras din lumea antica pentru ca locuitorii lui erau cei mai bogati oameni din vremea aceea. Acestia stiau sa aprecieze valoarea banilor. Puneau in practica principii financiare extrem de solide pentru obtinerea banilor , pastrarea si punerea lor la treaba , fapt care le aducea si mai multi bani. Isi asigurau astfel tot ceea ce ne dorim si noi la randul nostru - un venit pentru viitor.


Nr. pagini: 0
ISBN a17
Format
Anul aparitiei 2009

Recomandari editura:


Recomandari din acelasi domeniu:


 Autentificare


 Cautare


 Link-uri

 
Ghidul tau autentic de shopping.